Szakmai regisztráció

A koronavírus-járvány miatt őszre halasztott CONSTRUMA kiállítás megrendezésére az alábbi időpontban kerül sor: október 7-11.

A már tavasszal beregisztrált látogatói jelentkezések, megvásárolt jegyek érvényesek az őszi időpontra.


Köszöntjük a CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási csokor szakmai regisztrációs oldalán!

Itt kiválaszthatja, a csokor mely kiállítására kíván regisztrálni, csak a kiállítást kívánja megtekinteni vagy egyúttal szeretne szakmai konferencián is részt venni.
Egy regisztrációval a kiállítási csokor valamennyi kiállítása megtekinthető egy alkalommal.

A szakmai regisztráció önmagában nem jogosít belépésre, csak kedvezményes szakmai jegy vásárlásával együtt válik érvényessé.

Felhívjuk látogatóink figyelmét az online szakmai regisztrációt követő jegyvásárlás menetére, kérjük olvassa el figyelmesen!

A járványhelyzet kockázatának minimalizálása érdekében a helyszíni jegyvásárlást kiállításainkon igyekszünk minimalizálni, ezért online jegyárainkat az idén ősszel megrendezésre kerülő CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállításainkra jelentősen csökkentettük!

A regisztrációt követően online a belépőjegyek jelentős kedvezménnyel vásárolhatók (napijegy 4.800 Ft helyett 1.250 Ft + 250 Ft kezelési költség), ez az ár azonban csak online befejezett vásárlás esetén érvényes. A regisztráció önmagában belépésre nem jogosít, azzal a helyszínen nem lehetséges kedvezményes jegyvásárlás.


Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!

CONSTRUMA

Regisztrációjával ill. a jegyvásárlással egyúttal elfogadja a járványhelyzet kockázatainak minimalizálását szolgáló Belépési szabályzatunkat, melyet honlapunkon elolvashat. A kiállításra bevezetett higiénia megelőző intézkedésekről, COVID-19 szabályokról pedig IDE KATTINTVA tájékozódhat.

KAMARAI TAGOK részére

NEM KAMARAI  TAGOK részére

OTTHONDesign