• #
 • #

Nyitó lap

A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást és Konferenciát azért hoztuk létre, hogy Magyarország egyetlen átfogó szakkiállításaként lehetőséget teremtsen az egészségügyi ipar szakmai szereplőinek – mind a gyártók, forgalmazók, megrendelők, valamint az ezközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók – találkozására.

Kiemelt partnerünk fennállásának 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük közösen, valamint számos további szakmai partner bevonásával együtt alakítottuk ki a kiállítás idei tematikáját és a konferencia programokat.

Célunk egy olyan regionális találkozópont létrehozása, ahol a kiállítók és a látogatók első kézből szerezhetnek hiteles információkat az aktualitásokról a legújabb gyógymódokról, terápiás eljárásokról.

Bízunk benne, hogy 2019-ben Önt is kiállítóink között üdvözölhetjük!

Jelentkezzen a rendezvényre!                

 
Statisztika letöltése PDF-ben ITT                                          Kiállítás brosúra letöltése PDF-ben ITT

KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉSI ÍV LETÖLTÉSE INNEN!


Fókuszpontok 2019-ben

A jelentős hazai innovációs potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen.
Várjuk valamennyi gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, valamint orvostechnikai eszköz gyártó és forgalmazó vállalat jelentkezését!

Kórházépítészet és kórházfejlesztés

A kórházak tervezése és design-ja során követett általános alapelvek átalakulóban vannak. A demográfiai és epidemiológiai változások, az egészségügyi technológia rohamos fejlődése, a betegellátás új modelljei, a gazdasági megfontolások és a lakosság növekvő elvárásai egyaránt a hatékonyság és fenntarthatóság szempontjait emelik előtérbe. 

Digitális egészségügyi megoldások

A technológiai forradalom fénysebességgel zajlik, a versengő új és helyettesítő technológiák jelennek meg és most dől el az, hogy ebben a digitális transzformációban Magyarország milyen helyet foglal majd el. Az egészségügy következő korszakában a digitális egészségügy, az adatokhoz való hozzáférés, az adatokra épített ellátások, valamint mindezek adatvédelmi és kiberbiztonsági kérdései lesznek a középpontban.
Magyarország abban a helyzetben van, hogy egyéb technológia fejlesztési prioritásai is kapcsolódnak a digitális egészségügyi forradalomhoz. Például, a telekommunikációban aktuális 5G fejlesztések nemcsak az autonóm autók, hanem a digitális egészségügyi megoldások nagymennyiségű adatmozgását is lehetővé teszik. Emellett a mesterséges intelligenciához kapcsolódó innovációs prioritások is könnyen csatlakozhatnak az egészségügyi megoldások fejlesztéséhez.

Népegészségügyi mozgósítás

A népegészségügyi mozgósítás keretében számos városban hirdettek programokat, például „Egészséges Város”; „Egészséges Munkahely” néven. Kiállításunkra várjuk a programban aktívan részt vevő városokat, cégeket a már végrehajtott és tervezett programjaikkal.
Mutassa be, hogy egészségügyi megoldásai hogyan járulhatnak hozzá:

 • a prevenciós feladatokat összefogó Nemzeti Népegészségügyi Program sikeres megvalósításához;
 • az egészségügyi rendszer családbarát fejlesztéséhez;
 • a biztonságos és költséghatékony betegellátáshoz.

Tervezett szakmai programok

 • Medicina Konferencia
 • Kreditpontos Szakmai Továbbképzések – Semmelweis Kreditmaraton
 • Egészségügyi Innovációs Verseny
 • Okos kórház bemutató
 • Mesterséges Intelligenciával egy jobb egészségügyért – élő bemutató
 • Nemzetközi kórházépítészet és -design kiállítás
 • Három napos digitális egészségügyi továbbképzés és workshop

Mutassa be termékeit, szolgáltatásait Magyarország egyetlen átfogó egészségtechnológiai szakkiállításán és találkozzon az ipar meghatározó szereplőivel, döntéshozóival, lehetséges megrendelőivel!

KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉSI ÍV LETÖLTÉSE INNEN!