• #
 • #

Nyitó lap

A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást és Konferenciát azért hoztuk létre, hogy Magyarország egyetlen átfogó szakkiállításaként lehetőséget teremtsen az egészségügyi ipar szakmai szereplőinek – mind a gyártók, forgalmazók, megrendelők, valamint az ezközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók – találkozására.

Kiemelt partnerünk fennállásának 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük közösen, valamint számos további szakmai partner bevonásával együtt alakítottuk ki a kiállítás idei tematikáját és a konferencia programokat.

Célunk egy olyan regionális találkozópont létrehozása, ahol a kiállítók és a látogatók első kézből szerezhetnek hiteles információkat az aktualitásokról a legújabb gyógymódokról, terápiás eljárásokról.

Bízunk benne, hogy 2019-ben Önt is kiállítóink között üdvözölhetjük!

Jelentkezzen a rendezvényre!                

 
Statisztika letöltése PDF-ben ITT                                          Kiállítás brosúra letöltése PDF-ben ITT

KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉSI ÍV LETÖLTÉSE INNEN!


Fókuszpontok 2019-ben

A jelentős hazai innovációs potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen.
Várjuk valamennyi gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, valamint orvostechnikai eszköz gyártó és forgalmazó vállalat jelentkezését!

Kórházépítészet és kórházfejlesztés

A kórházak tervezése és design-ja során követett általános alapelvek átalakulóban vannak. A demográfiai és epidemiológiai változások, az egészségügyi technológia rohamos fejlődése, a betegellátás új modelljei, a gazdasági megfontolások és a lakosság növekvő elvárásai egyaránt a hatékonyság és fenntarthatóság szempontjait emelik előtérbe. 

Digitális egészségügyi megoldások

A technológiai forradalom fénysebességgel zajlik, a versengő új és helyettesítő technológiák jelennek meg és most dől el az, hogy ebben a digitális transzformációban Magyarország milyen helyet foglal majd el. Az egészségügy következő korszakában a digitális egészségügy, az adatokhoz való hozzáférés, az adatokra épített ellátások, valamint mindezek adatvédelmi és kiberbiztonsági kérdései lesznek a középpontban.
Magyarország abban a helyzetben van, hogy egyéb technológia fejlesztési prioritásai is kapcsolódnak a digitális egészségügyi forradalomhoz. Például, a telekommunikációban aktuális 5G fejlesztések nemcsak az autonóm autók, hanem a digitális egészségügyi megoldások nagymennyiségű adatmozgását is lehetővé teszik. Emellett a mesterséges intelligenciához kapcsolódó innovációs prioritások is könnyen csatlakozhatnak az egészségügyi megoldások fejlesztéséhez.

Népegészségügyi mozgósítás

A népegészségügyi mozgósítás keretében számos városban hirdettek programokat, például „Egészséges Város”; „Egészséges Munkahely” néven. Kiállításunkra várjuk a programban aktívan részt vevő városokat, cégeket a már végrehajtott és tervezett programjaikkal.
Mutassa be, hogy egészségügyi megoldásai hogyan járulhatnak hozzá:

 • a prevenciós feladatokat összefogó Nemzeti Népegészségügyi Program sikeres megvalósításához;
 • az egészségügyi rendszer családbarát fejlesztéséhez;
 • a biztonságos és költséghatékony betegellátáshoz.

Tervezett szakmai programok - részletes programért kattintson IDE

 2019. október 7. hétfő 

 • 09.30 - 17.00 Digitális Egészségügy 2019. Konferencia és Továbbképzés (akkreditált)
 • 09.00 - 15.00 A Táplálkozástudomány és az Élelmiszeripar Együttműködésében Rejlő Lehetőségek (akkreditált)

 2019. október 8. kedd

 • 09.00 - 14.00 I. Országos Medikus és Rezidens Találkozó
 • 09.00 - 16.00 Betegbiztonsági Konferencia és Továbbképzés (akkreditált)
 • 09.00 - 15.45 Kórházi Menedzsment Stratégiai Nap
 • 16.00 - 17.30 Medicina Fórum Kerekasztal

 2019. október 9. szerda

 • 08.18 - 17.00 Medicina Fórum Az Egészségügy Konferenciája
 • 09.30 -17.00 Szociális Vezetőképzés - Demencia - Egészségügyi - Szociális Együttműködések (akkreditált)

 Versenyprogram

 • Mesterséges Intelligencia Verseny - Gép vs. Ember közötti verseny onkológusoknak, radiológusoknak, patológusoknak, kardiológusoknak, egészségügyi szakdolgozóknak.

Mutassa be termékeit, szolgáltatásait Magyarország egyetlen átfogó egészségtechnológiai szakkiállításán és találkozzon az ipar meghatározó szereplőivel, döntéshozóival, lehetséges megrendelőivel!

KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉSI ÍV LETÖLTÉSE INNEN!